Лабиринтът на Мястото

Една легенда може за миг да превърне сивото ежедневие в авантюра…

Ориентирате ли се?

finding


Програмата е подходяща за реализиране в населено място, но може да бъде адаптирана за провеждане сред природата. Основният акцент при нея е ориентирането. То се осъществява чрез справяне с изпитания, разрешаване на загадки и изпълнение на задачи, които са последователно свързани и изискват участие на целия екип. Личните качества на всеки участник излизат на преден план, но те не биха могли да са полезни без ролята на другите.

Тази тема позволява по един лек, интересен и увлекателен начин да се разкрие свързаността между хората в един екип, нуждата от подкрепа, добра комуникация и взаимодействие. По чудесен начин се онагледява правилото, че една система е толкова силна, колко е силен най-слабият й елемент.


maze


Чрез активността, неформалното общуване и динамиката на състезанието с времето се помага на участниците да се опознаят по-добре, да научат повече за работата си заедно и да имат приятно и запомнящо се време заедно, за което да говорят дълго след това.

smal group icon large gruop iconПрограмата е подходяща за малки и големи групи.

 

outdoor iconПровежда се на открито във всяка точка на България, стига условията да го позволяват.

 

time iconРеализира се в рамките на един ден – от един до четири часа.

 

pulse iconsАктивностите са динамични, свързани с придвижване, с ниска до средна физическа натовареност, като тя се определя от профила на групата.

 

team iconУчастниците работят в екипи, като това дали да бъде заложен състезателен елемент или не се определя от профила на групата.


НАЧАЛО  | ТИЙМКОТИЙМБИЛДИНГ |  ОБУЧЕНИЯ |  КОНСУЛТИРАНЕ  |  БЛОГ  |  КОНТАКТИ