TeamTest

Проверете своя екип

 

Team Test е нова услуга, с която може да проверите ефективността на работа на Вашия екип по интересен и забавен начин.

Team Test съдържа 8 специално подбрани активности (игри), които пресъздават основните процеси в екипното взаимодействие:

  • лидерство,
  • комуникация
  • доверие
  • планиране и организация
  • разпределение на роли
  • координация и сътрудничество

Всяка игра е с ясни условия и критерии за отчитане на резултатите.

Тестът дава обратна връзка за силните и слабите страни в екипната дейност. Той се провежда на специално обособен полигон с изградени съоръжения. Намира се във Враца на територията на бивш промишлен завод.

 

Предназначен е за групи от 5 до 20 човека и е подходящ както за хора, които работят заедно, така и за всички останали – ученици и студенти, приятели, неформални групи и всякакви организации.

 

През Team Test могат да преминават екипи с различни профили (възрастов диапазаон, съотношение мъже-жени, сфера на дейност и др.)

Продължителността му е 2-3 часа (в зависимост от спецификите на конкретния екип) и може да се провежда по всяко време на годината.

Необходимо е само предварително записване чрез електронен формуляр, телефон или имейл.

Тъй като тестът е универсален сме предвидили и класиране, според постигнатите резултати на различните участвали екипи.

 

Цена: 20 лв/човек

Цената е без ДДС, базова и не зависи от броя хора в групата.

Тийм Тест

Как работи Team Test?

Форматът е така подбран, че да осигури голяма гъвкавост. Активностите са взаимствани от тиймбилдинг програмите ни, като всяка от тях е с акцент върху даден процес от екипната работа.

Игрите са динамични, но със съвсем умерена физическа натовареност, за да са изпълними от различни групи хора. Динамиката се отразява тонизиращо и разтоварващо на участниците.

Всяка активност е своеобразна симулация задействаща определен процес под формата на игра. Това не би могло да се постигне в статичната среда на теоретичното обучение или изследване. Участниците са поставени пред реални предизвикателства, които трябва да преодолеят на практика.

Тестът се провежда на необичайно и въздействащо място, което допълнително мобилизира участниците и създава силно преживяване. Той може да се направи по всяко време на годината, денонощието и при всякакви климатични условия, въпреки че е на открито. Това го превръща и в изпитание за участниците, което все пак е атрактивно и забавно. Във всички случаи здравето и безопасността са гарантирани!

презентиранеПреди провеждането на теста, екипът получава кратка информация за предварителна подготовка. При пристигането си на тестовия полигон, ще бъдат посрещнати от водещ, който преди всяка игра, ще им дава инструкции. Той също така ще следи изпълнението и след това ще дава обратна връзка на екипа. Постигнатите резултати ще бъдат записвани. След тестването на екипа може да бъде изготвен доклад-анализ или предварително да бъде заложена обучителна насоченост на провеждането.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочените координати ТУК